Helpen of hinderen jouw voedingsgewoontes?

Denk voor jezelf eens na wat je de afgelopen drie dagen hebt gegeten en hoe je met jouw eetmoment bent omgesprongen.  

Heb je bewust gegeten, of heb je je maaltijd gewoon naar binnen geschrokt zonder echt te weten wat het was?  

Heb je gegeten voor de tv, je smartphone of je computer zonder echt te beseffen hoeveel je gegeten hebt?

Heb je gegeten uit een zak of verpakking, of uit een bord?

Respecteerde je de signalen van honger en verzadiging, of at je tot je je broek moest openzetten?

Stel jezelf deze vragen om meer inzicht te krijgen in je voedingsgewoontes. Dit zal je helpen om de beste versie van jezelf te worden. Een gezonde relatie met voeding is de sleutel tot het bereiken van je fitness- en voedingsdoelen en tot het opbouwen van een GOEDE GEZONDHEID.

Mindful eten is een vaardigheid die je kan helpen om een gezondere relatie met eten te ontwikkelen. Dit doe je als volgt: zorg bij je maaltijden voor minder afleiding, leg tussen de happen door je vork en mes neer, en vergeet vooral niet goed te kauwen.

Bijhouden wat je eet, is een andere vaardigheid die je bewust maakt van hoeveel voedsel er daadwerkelijk langs je lippen passeert en op welke tijden van de dag dat gebeurt. Timing van voedselinname heeft ook een zekere invloed. Om het volume en de timing van de voedselinname te volgen zijn er meerdere opties (dus niet ALLEEN met behulp van een app). Het is van cruciaal belang om de methode te vinden die voor jou werkt.

The Flock beschikt over een hoop tools en praktische strategieën om je stap voor stap mindful te leren eten. Zo kun je jouw voeding leren afstemmen op je algemene gezondheids-en fitnessdoelen!

Kun je zelf wat hulp gebruiken om mindful te leren eten en je andere vaardigheden te leren aanscherpen? Boek dan vandaag nog je intakegesprek bij The Flock. Op die manier kunnen we dieper ingaan op wat wij voor jou kunnen betekenen. We helpen je graag verder.

Start Nu

Boek vandaag een gratis kennismakingsgesprek zodat we alles over je kunnen leren, je doelen en hoe we je kunnen helpen om ze te bereiken
Boek Afspraak
This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out