Personal training

Echte resultaten, sneller. Werk met één van onze coaches om snel betere resultaten te hebben en krijg de persoonlijke aandacht die je verdient.

Boek Afspraak

Waarom investeren in personal training?

Persoonlijke instructie betekenen dat elke seconde van je tijd in de The Flock wordt besteed aan het behalen van jouw doelen. Jouw persoonlijke coach kan je helpen om een specifieke vaardigheid te ontwikkelen, zwakke punten te versterken, een concurrentievoordeel te behalen in jouw sport en gemotiveerd te blijven om je doelen te behalen.

Een flexibel schema

Train op een tijd die voor je past met één van onze coaches. Onze coaches werken aangepast aan jouw schema niet andersom.

Doelen stellen

Of je nu al doelen hebt of niet, je coach kan je helpen om ze concreet en haalbaar te maken. Onze coaches kunnen een plan opstellen om je doelen binnen de gewenste tijd te behalen.

Persoonlijke aandacht

Met een persoonlijke coach ligt de focus 100% op jij! Je krijgt 1-op-1 aandacht om ervoor te zorgen dat je je doelen behaalt.

Duurzame resultaten

Je coach zal je niet alleen helpen om je gezondheid te verbeteren, maar ook leren hoe je die resultaten kunt behouden

Start Nu

Boek vandaag een gratis kennismakingsgesprek zodat we alles over je kunnen leren, je doelen en hoe we je kunnen helpen om ze te bereiken.
Boek Afspraak
This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out